Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji obilježili tužan dan

Danka bi danas slavila drugi rođendan: 'Ljubavi naša, trebala si puhati svjećice'

Danka Ilić
Društvene mreže
06.05.2024.
u 23:02

Policija i dalje traga za tijelom djevojčice koja je ubijena prije više od mjesec dana

Malena Danka Ilić danas bi napunila dvije godine. Njeni roditelji na društvenim mrežama su obilježili ovaj bolan dan emotivnim objavama. 

- Najmilija naša malena, danas smo trebali puhati svjećicu za tvoj drugi rođendan ljubavi naša. To nam ne dadoše neki zli monstrumi. Ti im oprosti, a Bog je velik i on će im suditi! Vole te najviše tvoji braco Laza, mama i tata - napisao je Dankin otac Miloš uz fotografiju ubijene kćeri.

– Ljubavi naša, danas si trebala puhati svoju drugu svjećicu. Nisu nam dali da budemo sretni. Dok ima nas, bit će i tebe. Volimo te najviše. Tvoj braco Laza, tata i mama - napisala je Ivana Ilić, čija je objava u međuvremenu uklonjena. 

Podsjetimo, djevojčica je nestala u mjestu Bor u Srbiji 26. ožujka, a policijskom istragom je 4. travnja potvrđeno da je ubijena. Sumnja se da su ju automobilom udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesreću je preživjela, no muškarci su ju potom udavili i bacili njeno tijelo, koje još uvijek nije pronađeno.

GALERIJA Osumnjičenici za ubojstvo Danke Ilić u specijalnoj bolnici u Beogradu

Danka Ilić
1/26
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije